Brug af cookies

Bosch-webstedet indeholder cookies, så du kan bruge din indkøbskurv, bestille en tekniker online og give Bosch mulighed for at føre anonyme statistiske data for at forbedre webstedets indhold og navigation. Spring denne meddelelse over, hvis du gerne vil fortsætte. Klik på linkene, hvis du vil have mere information om de cookies, der bruges, og hvordan du administrerer dine indstillinger.

Byd på noget lækkert – og hjemmelavet!

Med Bosch i køkkenet er det nemmere end nogensinde at få succes. I den senere tid har vi haft flere inspirerende samarbejder med eksempelvis magasinet Gastro, Alt for Damerne og Boligliv.

Lad dig endelig inspirere.

SilentMixx

Gode dips til brød og som tilbehør

Hummus
1 dåse kikærter
2 fed hvidløg
1 spsk. presset citron
4 spsk. olivenolie
1/2 tsk. spidskommen eventuelt lidt vand
salt og peber

Skyl kikærterne Pres citronen. Bland kikærter, hvidløg, citronsaft, olivenolie og spidskommen til en jævn konsistens. Hvis hummussen virker for fast, kan der blandes lidt vand i, så man får en mere cremet konsistens. Smag til med salt og peber.

Soltørrede tomater og kvark
1 dåse soltørrede tomater
250 g kvark, 10 %
1 spsk. hvidvinseddike
salt og peber

Bland de soltørrede tomater med halvdelen af kvarken til en jævn konsistens, enten med stavblender og i mikser. Hæld over i en skål og bland resten af kvarken sammen med vineddiken. Smag til med salt og peber.

Guacamole
2 avocadoer
2 fed hvidløg
2 spsk. presset citron
salt og peber

Blend avocadokødet med en stavblender eller i en mikser. Riv hvidløgsfeddene og bland dem sammen med den pressede citron Smag til med salt og peber.

Tapenade
1 glas sorte oliven, uden sten
1-2 fed hvidløg
50 g pinjekerner
1/2 dl olivenolie
1 potte frisk basilikum
salt og peber

Riv hvidløget og rist pinjekernerne. Bland oliven, pinjekerner, olivenolie og basilikum med stavblender eller i hurtigsnitteren med kniven sat på. Bland hvidløg i med hånden og smag til med salt og peber.

Lækre saucer og dips til kød, fisk og grønt.

Myntesauce
2 dl yoghurt
1 dl frisk mynte
salt og peber

Bland yoghurt og mynte med stavblender. Smag til med salt og peber.

Gulerodstzatziki
1 fed hvidløg
2 gulerødder
1 dl drænet græsk yoghurt
1 spsk. presset citron
salt og peber
1 tsk. reven citronskal

Riv hvidløget på et rivejern. Skræl og riv gulerødderne med den mellemfine riveskive sat på køkkenmaskinen. Bland det revne med yoghurt og hvidløg. Riv citronskallen fint i hånden. Tilsæt skal og presset citron. Smag til med salt og peber.

Chèvre-sauce med timian
100 g fransk gedeost, chèvre
250 g kvark, 10 %
1/2 potte frisk timian
sort peber

Blend osten og kvark med stavblender eller i en mikser. Nip timianen fra stilkene og bland med. Smag til med peber.

Ærtehummus
250 g små fine grønne ærter (frosne)
1 bundt frisk mynte
1 fed hvidløg
1 lime
2 spsk. olivenolie
salt og peber

Kog ærterne i 3 minutter. Lad dem køle af. Bland ærter og mynte i med stavblender eller i mikser. Riv hvidløget og skallen fra limefrugten og pres saften ud. Bland ærtemosen i og smag til med salt og peber.