Cookie indstillinger

[global.cookielawextended.txt.headline]

Hvis du klikker på "Accepter", tillader du at vi registrerer din brugeradfærd på denne hjemmeside. Det giver os mulighed for at forbedre hjemmesiden og tilpasse reklame til dig.

Hvis du klikker på "Nej tak", anvender vi kun session cookies for at forbedre sidens brugervenlighed og aflæse statistik.

[global.cookielawextended.txt.firstparagraph]

[global.cookielawextended.txt.secondparagraph]

Cookies politik om personlige oplysninger

Privatlivspolitik

Dataansvarlig

Det er BSH Hvidevarer A/S, Telegrafvej 4, 2750 Ballerup (herefter varemærket ”Bosch”), som er operatør af www.bosch-home.dk (”Hjemmesiden”) og dataansvarlig for håndteringen af dine personoplysninger. Bosch behandler dine personoplysninger med største omhu og værner om din privatsfære. Derfor tager vi de relevante og tilgængelige tekniske og organisatoriske forholdsregler for at sikre, at vi og vores tjenesteydere efterlever den gældende databeskyttelseslovgivning.

Dine persondata

Det er vigtigt, at du læser og forstår indholdet i privatlivspolitikken og derved føler dig tryg og informeret om vores behandling af dine personoplysninger. Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Se Kontakt- og virksomhedsinformation for kontaktoplysninger.

I denne privatlivspolitik vil vi i henhold til gældende databeskyttelseslovgivning informere dig om typen og omfanget af samt formålet med vores indsamling, behandling og brug af de personoplysninger, som indhentes i forbindelse med din brug af Hjemmesiden og vores tjenesteydelser. Privatlivspolitikken beskriver også dine rettigheder i henhold til databeskyttelseslovgivningen, og hvordan du udøver disse rettigheder. Bemærk, at hvor der sker behandling af personoplysninger, der kun kan henføres til specifikke tjenesteydelser, er dette beskrevet for den respektive tjenesteydelse under den pågældende fane.

Vi behandler kun dine personoplysninger i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen. Hvis du eksempelvis afgiver en bestilling i vores eShop, skal vi behandle dine oplysninger for at kunne levere din bestilling. Det samme gælder, hvis du bruger andre tjenesteydelser på vores Hjemmeside, som kræver, at dine oplysninger behandles. Vi kan også behandle dine personoplysninger, hvis vi har en berettiget interesse i det. Et eksempel herpå er logdata, som vi indhenter for at sikre, at Hjemmesiden kan fungere uden problemer.

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, finder du information om fremgangsmåden nederst i denne privatlivspolitik.

I følgende afsnit beskrives det mere detaljeret, hvordan dine personoplysninger indsamles, behandles og bruges (dvs. behandlingens aktivitet, omfang og formål).

Personoplysninger

Personoplysninger er alle oplysninger, som direkte eller indirekte kan henføres til en fysisk person. Det kan eksempelvis være din postadresse, e-mailadresse eller dit telefonnummer.

Standard dataindsamling

Som standard logger vi enhver brug af Hjemmesiden for at kunne rette fejl samt opdage og opklare eventuelle brud på sikkerheden. Detaljer om den information, vi indsamler, når du besøger Hjemmesiden, bliver forklaret nedenfor under punktet ”Logdata i webserver” og ”Brugerprofiler, som vi anvender”.

Alle personoplysninger, som du gør tilgængelige for os, behandles alene til det formål, som de er gjort tilgængelige for. Hvis personoplysninger indsamles og behandles separat og til en specifik tjenesteydelse, ud over hvad der angives nedenfor, beskrives denne behandling mere udførligt under fanerne for de respektive tjenesteydelser.

Logdata i webserver

Af hensyn til brugervenligheden sender din browser automatisk information (logdata) til vores webserver, hver gang du besøger Hjemmesiden. En del af denne information lagres i logfiler, herunder:

  • Dato og klokkeslæt for besøget
  • Webadresse (URL) til webstedet, som linkede hertil
  • Brugte filer
  • Overført datamængde
  • Browsertype og version
  • Operativsystem
  • ID-nummer

Generelt analyserer vi kun logdata med henblik på at detektere eventuelle funktionsfejl på Hjemmesiden eller for at finde en løsning på et eventuelt brud på sikkerheden. Informationen er nødvendig af brugervenlige årsager for at kunne levere det indhold, du anmoder om ved din brug af Hjemmesiden. Logdataene analyseres desuden af statistiske årsager for at forbedre Hjemmesiden og dens undersider.

Brugerprofiler, som vi anvender

Vi bruger cookies og sporingspixels til indsamling af data om din brug af Hjemmesiden i markedsføringsøjemed (via e-mail og øvrig digital markedsføring), såsom til information om kampagner, produkter eller tilbud og til markedsanalyser samt for at kunne tilpasse Hjemmesiden efter brugernes behov. Indsamlingen af brugerdata og oprettelsen af en brugerprofil sker pseudonymiseret ved hjælp af et cookie-id. Vi opretter og lagrer altså kun brugerprofiler i psedonymiseret form og kombinerer dem aldrig med dit navn eller anden information, heller ikke din e-mailadresse, som vil kunne direkte forbindes med din identitet.

Vi indsamler data og opretter brugerprofiler ved hjælp af tjenesten Adobe Analytics (Omniture) fra Adobe Systems Software Ireland Ltd., 4-6 Riverwalk, Citywest Business Park, Dublin 24, Irland (”Adobe”). Information om din brug af Hjemmesiden overføres til Adobes servere, hvor den analyseres og sendes tilbage til os i samlet form, og afdækker trends i den generelle brug af Hjemmesiden. Brugerprofilen knyttes ikke sammen med dit navn, din e-mailadresse eller andre deltaljer, som ville kunne direkte identificere dig som individ.

Deaktivering: Du har ret til at gøre indsigelse mod indsamling af dine brugeroplysninger og mod, at vi opretter en pseudoonymiseret brugerprofil af denne type (opt-out). Du kan fremsætte din indsigelse på Adobes hjemmeside før opt-out. Hvis du vil vide mere om, hvordan cookies fungerer, og om opt-out-mulighederne i Adobe Analytics, kan du finde officiel dokumentation fra Adobe på følgende adresse: http://www.adobe.com/en/privacy/opt-out.html.

Du kan læse mere om, hvordan vi bruger cookies her.

Adobe Test & Target

Vi indhenter og behandler brugerdata i forbindelse med dit besøg på vores Hjemmeside ved hjælp af analyse-cookies og/eller JavaScript for at kunne skræddersy Hjemmesiden (og nyhedsbrevet) på den mest optimale måde. Dine brugerdata indhentes og bruges til at oprette en pseudonymiseret brugerprofil med et cookie-id.

Vi benytter tjenesten Adobe Test & Target, som stilles til rådighed af Adobe Systems Software Ireland Ltd., 4-6 Riverwalk, Citywest Business Park, Dublin 24, Irland (”Adobe”) til at indhente brugerdata og generere brugerprofiler.

Adobe Test & Target fungerer på basis af A/B-tests. Det betyder, at den besøgende på vores Hjemmeside kan se en anden version af Hjemmesiden end den oprindelige (f.eks. med et andet layout og andet indhold). Ved at sammenligne versionerne kan vi se hvilken version af Hjemmesiden brugerne foretrækker. Den eneste information, som relaterer sig til dig, og som behandles af Adobe Test & Target, kan ikke bruges til at identificere dig direkte. Desuden bruges IP-anonymisering, hvilket betyder, at din IP-adresse afkortes, inden Adobe Test & Target udfører yderligere behandling. Brugerprofilen knyttes ikke sammen med dit navn, din e-mailadresse eller andre detaljer, som kan direkte forbindes med din identitet.

Brugerdata lagres af den benyttede tjeneste i højst 37 måneder fra indsamlingsdatoen.

Deaktivering: Brug følgende link, hvis du vil deaktivere indsamling af dine brugerdata: http://bsh.tt.omtrdc.net/optout. Linket nedenfor fører til mere information om, hvordan Adobe Test & Targets cookies fungerer, og til opt-out-alternativet: http://www.adobe.com/de/privacy/opt-out.html.

Mouseflow

For at vi skal kunne designe vores Hjemmeside på den mest optimale måde, kan vi indhente brugerdata fra dit besøg på vores websted ved hjælp af analyse-cookies eller anden teknologi. Som en del af dette registrerer vi bevægelser med musen og klik fra tilfældigt udvalgte brugere på webstedet. Din IP-adresse bliver selvfølgelig anonymiseret. Denne log over din brug af webstedet analyseres tilfældigt, så vi kan finde frem til potentielle forbedringer af webstedet.

Vi benytter tjenesteyderen Mouseflow ApS, Flæsketorvet 68, 1711 København V til indsamling af brugsdata.

Brugerprofilen knyttes ikke sammen med dit navn, din e-mailadresse eller andre detaljer, som kan direkte forbindes med din identitet. Brugerdata bliver slettet tre måneder efter indsamlingen.

Deaktivering: Brug Mouseflows opt-out-websted via følgende link, hvis du vil deaktivere indhentning af brugsdata. https://mouseflow.de/opt-out.

Google Maps: Find forhandler

Som bruger af vores websted har du adgang til et kort, som viser forhandlere, vi samarbejder med i dit område. Vi viser dette kort ved hjælp af Google Maps. Hvis du vil se forhandlere i dit område, skal du angive en placering, enten manuelt eller ved at lade geolokaliseringsfunktionen i browseren finde den automatisk. Personoplysninger behandles ikke, hvis du angiver din placering manuelt, og hvis du ikke angiver din hjemmeadresse. For at kunne identificere din placering automatisk ved hjælp af geolokaliseringsfunktionen i browseren, er det nødvendigt at behandle din IP-adresse.

Google Maps er en tjeneste, som stilles til rådighed af Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Klik på følgende link, hvis du vil vide, hvordan personoplysninger bliver behandlet ved brug af Google Maps: http://www.google.de/intl/de/policies/privacy/.

Information, vi kan bede om

Ved brug af vores tjenesteydelser kan du direkte eller indirekte give os information. Når du ringer til kundeservice, kan samtalen blive optaget, og hvis du chatter med vores kundeservice, kan teksterne blive analyseret. Det kan ske, at du giver os yderligere oplysninger ved hver ny dialog med os (via telefon, sms, e-mail, kontaktformular eller brugen af Hjemmesiden). Dette omfatter også oplysninger, som du afgiver, når du registrerer dig på f.eks. MyBosch eller i vores eShop. Oplysninger, du kan blive bedt om at give til os, er bl.a.:

  • For- og efternavn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse
  • Adgangskode
  • Mobilnummer
  • Pasnummer
  • Fødselsdato

For at kunne stille betalingstjenester til rådighed, eksempelvis ved køb i vores eShop, er betalingsoplysninger også nødvendige. Vi har taget tekniske og organisatoriske forholdsregler for at beskytte dine oplysninger mod tab, manipulation og uautoriseret adgang. Vi tilpasser løbende vores sikkerhedsforanstaltninger i overensstemmelse med den teknologiske udvikling. F.eks. sendes alle oplysninger i relation til et kortkøb i en krypteret udgave, som betyder, at oplysningerne overføres via en sikker forbindelse, og at dine personoplysninger ikke kan læses af udenforstående. Du har også mulighed for at handle i vores eShop uden at være registreret.

Information, vi kan indsamle om dig

Når du bruger vores tjenesteydelser, kan det være nødvendigt, at vi indsamler oplysninger om dig ud over de oplysninger, du selv giver os. Det kan f.eks. være oplysninger fra samarbejdspartnere og leverandører af betalingstjenester samt oplysninger om kreditværdighed fra kreditvurderingsbureauer, banker eller lignende.

Information, vi kan indsamle om dig:

  • For- og efternavn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse
  • Information om varer/tjenesteydelser, som du har købt hos/af os
  • Historisk information om dine tidligere køb
  • Servicestatus og servicehistorik, som eksempelvis returvarer, reklamationer, reparationer og opgraderinger af produkter, som du har foretaget eller anmodet om
  • Information om, hvordan du bruger Hjemmesiden, herunder svartid på Hjemmesiden, hvordan du går ind på og forlader siden, hvilke eventuelle download-fejl der er indtruffet, samt leveringsmeddelelser, når vi kontakter dig.
  • Enhedsinformation, såsom IP-adresse, der benyttes til at forbinde din computer til internettet, sprogindstillinger, browserindstillinger, tidszoneindstillinger, operativsystem, platform og skærmopløsning
  • Din geografiske placering
  • Faktureringsoplysninger

Komfortregistrering (Social Sign-on alternativet)

Du kan også benytte komfortregistrering (Social Sign-on alternativet) til registrering på vores hjemmeside. Denne form for registrering er tilgængelig for forskellige sociale netværk. Du bliver omdirigeret til hjemmesiden for det relevante sociale netværk for at registrere dig. Her kan du registrere dig med de personoplysninger, du har der. Denne procedure linker brugerkontoen til dit sociale netværk til brugerkontoen på vores hjemmeside. Når der linkes får vi automatisk de personoplysninger fra dit sociale netværk, der er nødvendige for registrering hos os. Du kan finde ud af, hvilke personoplysninger der bliver overført fra de sociale netværk til os, ved at læse de databeskyttelsesoplysninger og brugervilkår, dit sociale netværk har. For at levere vores tjenester behandler og gemmer vi kun dit fulde navn og din e-mailadresse fra de personoplysninger, som ligger på dit sociale netværk.

Ved at linke de to brugerkonti er det ikke nødvendigt at registrere dig yderligere på vores hjemmeside, da du allerede er registreret på dit sociale netværk. For at gennemføre dette bliver der placeret en cookie i din browser. Denne cookie styrer at informationen om at du allerede har benyttet komfortregistrering, bliver kommunikeret til os, og bruges ved dine kommende besøg på vores hjemmeside til at registrere dig automatisk.

Vi bruger udelukkende de personoplysninger, der gemmes i forbindelse med komfortregistreringen, til levering af tjenesterne på vores hjemmeside, navnlig Social Sign-on alternativet. Vi lagrer registrerede brugeres personoplysninger, til brugeren afmelder sin brugerkonto. Registrerede brugere kan afmelde sig når som helst ved at gå ind på sin profil. Via din profil kan du også ændre eller slette de personoplysninger, du selv har opgivet, på tidspunktet for registreringen af brugerkontoen.

Nyhedsbrev

Du har mulighed for at abonnere på vores nyhedsbrev via vores hjemmeside. For at verificere, at din tilmelding sker af ejeren af e-mailadressen, bruger vi en såkaldt ”double-opt-in”-metode. Det betyder, at vi registrerer tilmeldingen til nyhedsbrevet og sender en e-mailmeddelelse med en bekræftelse. En endelig registrering for abonnement sker kun i det tilfælde, hvor ejeren af e-mailadressen udtrykkeligt bekræfter tilmeldingen ved at klikke på aktiveringslinket i bekræftelsesmailen. Vi logfører fuldførelsen af de enkelte trin i dobbelt opt-in proceduren for at kunne bevise, at du faktisk har tilmeldt dig nyhedsbrevet.

Vi gør brug af analyseværktøjer for at skræddersy vores nyhedsbrev til dine behov, til markedsføringsformål og til markedsføringsundersøgelser. For at opfylde disse formål indsamler og behandler vi oplysninger om din brug af vores nyhedsbrev. Når du åbner en e-mail med nyhedsbreve fra os, indlejrer en fil sig, som er i e-mailmeddelelsen, en såkaldt web beacon, i vores servere. Det gør vi for at aflæse, om et nyhedsbrev er blevet åbnet og i givet fald, hvilket indhold, der er klikket på. Vi indsamler også teknisk information om den enhed, med hvilken indholdet i nyhedsbrevet bliver downloadet, eksempelvis tid for download, browsertype og operativsystem. Vi bruger kun disse oplysninger til statistisk analyse af vores kampagner i forbindelse med nyhedsbreve.

Hvis du registrerer dig til et abonnement på nyhedsbreve, bruges de oplysninger, du angiver i forbindelse med registreringen, kun til at sende dig nyhedsbreve, og for at analysere din brug af nyhedsbrevene. Du kan framelde dig nyhedsbrevet når som helst. Der er et link til framelding i hvert nyhedsbrev, vi sender til dig. Du kan også til enhver tid framelde dig direkte på hjemmesiden, eller meddele det via kontaktmulighederne, som findes under fanen Kontakt- og virksomhedsinformation. En registrering om, at du har frameldt dig og ikke længere ønsker at modtage nyhedsbreve, bliver noteret i vores database.

Kontaktformular

Når du kontakter os via e-mail eller kontaktformularen på Hjemmesiden, lagres de oplysninger, du afgiver, og de bruges til at behandle din anmodning og til eventuelle opfølgende spørgsmål.

Deltagelse i undersøgelser eller produktbedømmelser

Vi gennemfører undersøgelser på vores hjemmeside. Generelt bliver disse undersøgelser gennemført anonymt. Hvis vi undtagelsesvis indsamler dine personoplysninger under en undersøgelse, bliver de oplysninger, du angiver, brugt af os med det formål at gennemføre og følge op på undersøgelsen. De personoplysninger, vi indsamler til dette formål, afhænger af selve undersøgelsen og dens udformning. Dine personoplysninger bliver slettet, så snart de ikke længere er nødvendige for undersøgelsen og opfølgning.

På vores hjemmeside kan du kan også oprette bedømmelse af visse produkter. De personoplysninger, vi indsamler til dette formål, kan du se på den formular, der er til rådighed for at oprette produktbedømmelser. I disse tilfælde gælder særlige bestemmelser, som bliver meddelt dig separat i forbindelse med, at du afleverer din produktbedømmelse. Vi anvender en tjenesteudbyder til håndtering af produktbedømmelser.

Bruger-/medlemskonto

I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at åbne en konto for at få adgang til beskyttede dele af Hjemmesiden. Du skal i så fald gennemgå en registreringsproces, hvor du bliver bedt om at afgive visse personoplysninger om dig selv.

Hvis du vælger at registrere dig via et socialt medie (f.eks. ved at logge ind via din Facebook- eller din Twitter-konto), bliver registreringsformularen automatisk udfyldt med den information, du har valgt at offentliggøre på det pågældende sociale medie. Vi henter ikke andre oplysninger, som kan være tilgængelige på det sociale medie (f.eks. dine interesser, hobbyer eller tilhørsforhold i grupper). Vær opmærksom på, at vi ikke er ansvarlige for en eventuel privatlivspolitik på tredjemands hjemmeside (f.eks. på Facebook). Du bør gøre dig bekendt med privatlivspolitikken på alle de relevante hjemmesider, som indsamler dine personoplysninger.

Vores behandling af dine personoplysninger

I forbindelse med, at du køber varer eller tjenesteydelser af Bosch, kan dine personoplysninger blive lagret og brugt til at yde, udføre og forbedre vores tjenesteydelser.

Med udgangspunkt i købsaftalen og aftalen om vilkår med medlemmer af MyBosch bliver dine personoplysninger brugt til at:

  • Gennemføre dit køb af varer og tjenesteydelser og ved behov til at bekræfte din identitet og kontrollere din alder.
  • Yde kundesupport og information om produkter og tjenesteydelser, du beder os om.
  • Administrere, udvikle, forbedre og teste vores tjenesteydelser og de systemer, som de stilles til rådighed i.
  • Administrere dit medlemskab af MyBosch og din brugerkonto.
  • Kunne give information om fordele og tilbud til medlemmer af MyBosch.
  • Kunne give medlemmer en personlig tilpasset oplevelse.
  • Markedsføre produkter og tjenesteydelser.

Hvis du giver samtykke, bliver dine personoplysninger behandlet for at:

  • Udsende nyhedsbreve med aktuelle tilbud (ikke medlemmer).
  • Lagre dine internetindstillinger ved hjælp af cookies for at skabe en personlig brugeroplevelse og for at kunne målrette relevante tilbud til dig.
  • Invitere dig til at deltage i kundeundersøgelser og initiativer til forretningsudvikling.
  • Gemme påbegyndt ordreafgivelse/kundekurv (give en god service)

Bosch behandler også personoplysninger ud fra en interesseafvejning, såsom til at:

  • Vurdere og forbedre vores sortiment og tjenesteydelser samt de systemer, som de stilles til rådighed i, f.eks. gennem fejlsøgning, dataanalyse, udvikling og afprøvning m.m. (forretningsudvikling og kvalitetsformål).
  • Håndtere kundeservicesager og svare på forespørgsler, klager og lignende (give en god service, kvalitet og vejledning).
  • Forhindre misbrug af en tjenesteydelse (forhindre, forebygge og undersøge svindel).
  • Gennemføre og deltage i konkurrencer og events (give en god service).
  • Dele og gøre sig bekendt med andre kunders bedømmelser af produkter (give en god service)

Bosch indsamler og behandler personoplysninger for at efterleve relevant lovgivning, herunder regnskabslovgivning, skattelovgivning og lignende.

Vores behandling af dine personoplysninger: Detaljeret

Formål Type af behandling Type af personoplysninger Retsgrundlag Opbevarings- periode
For at gennemføre dine bestillinger og håndtere dine køb Modtagelse af bestilling Identificering
Håndtering af leverance Håndtering af betaling
Håndtering af reklamations- og garantisager
Navn
Kontaktoplysninger, (f.eks. adresse, e-mail og telefonnummer)
Betalingsinformation
Kreditoplysninger fra kreditoplysningsbureauer
Købsinformation (f.eks. hvilken vare der er bestilt, eller om varen skal leveres til en anden adresse
Brugeroplysninger til medlemsklub (kun medlemmer) Kundenummer
Opfyldelse af købsaftalen, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b. 24 måneder med det formål at kunne håndtere eventuelle reklamations- og garantisager
For at markedsføre produkter og tjenesteydelser Vise relevante produktanbefalinger, giver forslag til indkøbslister, gemme indkøbslister (kun medlemmer) Navn
E-mail
By
Betalingsinformation
Brugeroplysninger til medlemsklub (kun medlemmer)
Opfyldelse af aftalen for MyBosch, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b, samtykke til nyhedsbrev til ikke-medlemmer, jf. Nyhedsbrev
Hjemmeside – så længe samtykket består
For medlemsklubben – indtil medlemskabet
Sende direkte markedsføring via elektroniske og andre kanaler
Sende nyhedsbreve via elektroniske og andre kanaler
Gennemføre kampagner eller sende tilbud og indbydelser til events
databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a, samt berettiget interesse for registrerede og ikke-registrerede kunder, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f afsluttes. For kunder, som kun gennemfører et køb – 1 år efter gennemført køb (hvorvidt disse personoplysninger indgår som en del af regnskabsmaterialet - 5 år efter det pågældende regnskabsår).
For at kunne administrere dit medlemskab af MyBosch og din brugerkonto Oprette en log-on funktion
Fastslå identitet
Opretholdelse af korrekte og opdaterede oplysninger
Mulighed for at du kan følge dine køb og betalingshistorik (f.eks. i vores eShop).
Håndtering af dine kundevalg af f.eks. betalingsmetode og levering
Gemme indkøbslister, give forslag til indkøbslister eller lignende tiltag
Navn
Kontaktoplysninger, (f.eks. adresse, e-mail og telefonnummer)
Købshistorik
Brugernavn og adgangskode
Betalingsinformation
Brugeroplysninger til medlemsklub
Opfyldelse af aftalen for MyBosch, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b. Til medlemskabet afsluttes.
For at kunne give
information om
fordele og tilbud til
medlemmer af MyBosch
Skabe personlige tilbud og generelle medlemstilbud, tilpassede nyheder, produktanbefalinger, inspiration, fordele og indbydelser til events. Analyser af de oplysninger, vi Navn
Kontaktoplysninger, (f.eks. adresse, e-mail og telefonnummer)
Købshistorik
Brugernavn og adgangskode
Betalingsinformation
Opfyldelse af aftalen for MyBosch, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b, og berettiget interesse i at markedsføre vores produkter, jf. databeskyttelsesforordnin Til medlemskabet afsluttes.
indsamler til formålet. Vi ser f.eks. på din købshistorik, alder, køn, by, angivne præferencer samt resultater fra kundetilfredsheds- eller markedsundersøgelser, og laver en analyse på individniveau, som kan resultere i, at du bliver indplaceret i en kundegruppe (såkaldt kundesegment). Indsigten fra analysen danner grundlag for dine personlige tilbud og tilpassede fordele m.m. Forskellige medlemmer kan derfor få forskellige tilbud. Brugeroplysninger til medlemsklub gens artikel 6, stk. 1, litra f.
For at kunne give besøgende og medlemmer en personligt tilpasset oplevelse Skabe et personligt tilpasset indhold, f.eks. gennem relevante produktanbefalinger, præsentation af tilbud og andre lignende tiltag, som medfører en forenkling for dig. Forenkling af din brug af vores tjenesteydelser (f.eks. ved at favoritter, indkøbslister og personlige indstillinger bliver gemt). Personlig kommunikation baseret på din medlemsadfærd. Analyser af de oplysninger, vi indsamler til samme formål. Vi gennemfører en analyse på Navn
Kontaktoplysninger, (f.eks. adresse, e-mail og telefonnummer)
Købshistorik
Brugernavn og adgangskode
Betalingsinformation
Brugeroplysninger til medlemsklub (kun medlemmer)
Opfyldelse af aftalen for MyBosch, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b, og samtykke fra besøgende, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a. Til medlemskabet afsluttes eller samtykket bliver trukket tilbage eller fornyet
individniveau på grundlag af de oplysninger, vi indsamler (f.eks. købs- og klikhistorik). Kommunikation og tilbud tilpasses baseret på indsigten herfra. Indsigten bruges også til udvikling af vores produktsortiment og tjenesteydelser.
For at invitere dig til at deltage i kundeundersøgelser og initiativer til forretningsudviklin g, såsom at vurdere Boschs websted, produkter og tjenesteydelser Kommunikere med dig om undersøgelser/ initiativer Information om aktiviteter, som du deltager/har deltaget i Analyse af din adfærd, indtryk, svar og kommentarer Optagelse af lyd og skærmbevægelser (sker kun ved samtykke) Registrering af dine interesser til fremtidige undersøgelser Kontaktoplysninger, (f.eks. adresse, e-mail og telefonnummer)
Tekniske oplysninger om computer, mobiltelefon og andre enheder, som anvendes, og deres indstillinger. Information om, hvordan du bruger vores
Hjemmeside, gennem f.eks. bevægelser med musen, klik og lignende.
Dine kommentarer til og synspunkter på vores sider, tjenesteydelser og produkter
Køn (kun medlemmer)
Alder (kun medlemmer)
Oplysninger, du kan vælge at dele med os (ikke medlemmer)
Køn
Alder
Civilstand
Børn i husstanden
Boligform
Hobbyer
Opfyldelse af aftalen for MyBosch (for medlemmer), jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b. For øvrige - samtykke, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a. Til aftalen eller samtykket trækkes tilbage
For at gennemføre og administrere deltagelse i konkurrencer og events Kommunikere med dig som deltager i konkurrencen Kommunikere med dig inden og efter eventet (f.eks. bekræftelse på tilmeldinger, spørgsmål eller bedømmelser) Identificere og kontrollere din alder Udtrække vindere og formidle gevinster Navn
Kontaktoplysninger, (f.eks. adresse, e-mail og telefonnummer)
Fødselsdato
Oplysninger du afgiver ved konkurrencedeltagelse, f.eks. billeder
Oplysninger, du afgiver ved et event Medlemsoplysninger til events, som er målrettet til medlemmer
Opfyldelse af aftalen for MyBosch ved events/ konkurrencer for medlemmer, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b. I øvrige tilfælde berettiget interesse i at administrere din deltagelse i konkurrencer/events, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f. I den periode hvor konkurrencen/eventet (inklusive evt. bedømmelse) foregår
For at yde kundesupport og give information om produkter og tjenesteydelser, som du beder os om, samt håndtere kundeservicesager og svare på forespørgsler, klager og lignende Kommunikere og besvare eventuelle spørgsmål til kundeservice (via telefon, digitale kanaler og sociale medier) Identificering Løsning af eventuelle klage- og supportsager Optagelse af samtaler til trænings- og kvalitetsformål Navn
Kontaktoplysninger, (f.eks. adresse, e-mail og telefonnummer)
Lydoptagelse
Din korrespondance
Betalingsinformation
Brugeroplysninger til medlemsklub (kun medlemmer).
Ordreoplysninger
Opfyldelse af købsaftalen ved spørgsmål om købet, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b, i øvrige tilfælde berettiget interesse, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f. Behandlingen er nødvendig for at kunne tilgodese vores og din berettigede interesse i at håndtere kundeservicesager. Til købet er gennemført (inkl. levering og betaling) og i en periode på 3 år derefter med det formål at kunne håndtere eventuelle reklamations- og garantisager. Optagede samtaler og chat-kommunikation kan opbevares i højst 90 dage. Før øvrige sager afhængig af behandling, dog højst i 2 år.
For at kunne udføre originalservice af husholdningsappara ter, som ikke er dækket af garanti- eller reklamationsret Administration af serviceaftale og servicebesøg
Håndtering af betaling
Navn
Kontaktoplysninger, (f.eks. adresse, e-mail og telefonnummer)
Betalingsinformation
Behandlingen er nødvendig for at kunne tilgodese vores og dine berettigede interesse i at håndtere originalservice, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f. Afhængig af behandling, dog højst i 3 år.
For at kunne gennemføre produktuddannelse Oprette og administrere deltagerlister
Rejseadministration
Navn
Kontaktoplysninger, (f.eks. adresse, e-mail og telefonnummer)
Kundenummer
Behandlingen er nødvendig for at kunne tilgodese vores og forhandlernes interesse i at blive uddannet og lære Til uddannelsen eller eventet er gennemført
og tilbyde event for vores forhandlere Pasnummer produkterne at kende, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f.
For kunne administrere oplysninger om gæster i virksomheden og vores showroom af sikkerheds- og brandsikkerhedsgrunde Registrering i gæsteregistreringssystemet Navn
Telefonnummer
Navn på den, man besøger
Registreringsnummer på køretøj
Behandlingen er nødvendig for at kunne tilgodese vores og din berettigede interesse i af sikkerhedshensyn at vide, hvilke gæster der er i bygningen, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f. Fra indsamlingen og i op til 6 måneder.
For at dele og gøre sig bekendt med andre kunders bedømmelse af produkter (give en god service) Oprette en brugeridentitet, så du kan publicere bedømmelser på vores Hjemmeside Navn/brugernavn
Din evt. bedømmelse af et produkt eller en tjenesteydelse
Behandlingen er nødvendig for at kunne tilgodese vores og din berettigede interesse i at dele og gøre sig bekendt med produktanmeldelser fra brugere, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f. Afhængig af behandling, dog højst i 7 år.
For at vurdere og forbedre vores sortiment og tjenesteydelser samt de systemer, som de stilles til rådighed i, som f.eks. gennem fejlsøgning, dataanalyse, udvikling og afprøvning, forskning, m.m. (forretningsudvikling og kvalitetsformål) Gøre tjenesteydelser mere brugervenlige, f.eks. ændre brugerfladen for at forenkle informationsflowet eller for at fremhæve funktioner, der ofte bruges af kunder i vores digitale kanaler.
Udarbejde grundlag for at forbedre vare- og logistikflowet, f.eks. ved at kunne prognosticere indkøb, lager og leverancer.
Udarbejde grundlag for at udvikle og forbedre vores sortiment.
Navn
Kontaktoplysninger, (f.eks. adresse, e-mail og telefonnummer) Alder
Køn
Ordreoplysninger og brugergenererede data (f.eks. klik- og besøgshistorik)
Korrespondance med dig og eventuel feedback fra dig på vores produkter og tjenesteydelser
Tekniske oplysninger om computeren, mobiltelefonen og andre enheder, som
Berettiget interesse for at tilgodese vores og vores kunders berettigede interesse i at bedømme og forbedre vores sortiment og tjenesteydelser samt de systemer, de stilles til rådighed i, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f. Fra indsamlingen og i 3 år.
Udarbejde grundlag for at udvikle og forbedre vores ressourceeffektivitet ud fra et miljø- og bæredygtighedsperspektiv, f.eks. ved at effektiviserer indkøb og planlægning af leverancer.
Udarbejde grundlag for at planlægge nyetableringer af lagre. Give dig mulighed for at påvirke vores sortiment.
Udarbejde grundlag for at forbedre IT-systemer med det formål at øge sikkerheden for os og dig som kunde/besøgende.
du anvender, samt deres indstillinger. Information om, hvordan du har interageret med os, hvor længe du har brugt tjenesten, og hvor længe forskellige sider er besøgt, svartider, hvornår du går ind på og forlader tjenesten og lignende
For at forhindre misbrug af Boschs tjenesteydelser, da vi bestræber os på, at vores tjenesteydelser skal være trygge og sikre. Undersøge eller forhindre bedragerier eller andre lovovertrædelser gennem f.eks. hændelsesrapportering i lagerbygninger.
Forhindre udsendelse af spam, phishing, chikane, forsøg på ulovlig log-on på brugerkontoen eller andre tiltag, som er forbudt i henhold til loven eller vores købs-, medlems- eller tjenestevilkår
Beskytte og forbedre vores IT-miljø mod angreb og hacking
Navn
Kontaktoplysninger, (f.eks. adresse, e-mail og telefonnummer) Videooptagelser fra kameraovervågning
Ordreoplysninger
Tekniske oplysninger om computeren, mobiltelefonen og andre enheder, som du anvender, samt deres indstillinger.
Oplysninger om, hvordan vores digitale tjenesteydelser er blevet anvendt
Retlig forpligtelse, hvis en sådan foreligger, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c, ellers berettiget interesse i at forhindre misbrug af en tjeneste (forhindre, forebygge og undersøge svindel), jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f. Afhængig af behandling, dog højst i 3 år.
For at kunne opfylde virksomhedens retlige forpligtelser (f.eks. bogføringsloven, Hvidvaskloven, og lignende) Opfylde retlige forpligtelser i henhold til lovkrav, domme eller myndighedsbeslutninger. Sådanne krav kan f.eks. dreje sig om reglerne for produktansvar og produktsikkerhed såsom udarbejdelse af kommunikation og information til offentligheden og kunder om produktalarm og produkttilbagekaldelser ved eksempelvis en defekt eller sundhedsskadelig vare. Navn
Kontaktoplysninger,
F.eks. adresse, e-mail og telefonnummer
Betalingsformation
Din korrespondance
Oplysning om købstidspunkt, købssted, eventuel fejl/klage
Brugeroplysninger til medlemsklub (kun medlemmer)
Retlig forpligtelse, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c. Bogføring 5 år fra udgangen af det regnskabsår, som regnskabsmaterialet indeholdende personoplysninger vedrører (bogføringsloven)
Produktansvar 10 år (produktansvarsloven) Produktsikkerhed 5 år (produktsikkerhedsloven)
Hvidvaskning af penge 5 år (lov om bekæmpelse af hvidvaskning af penge og finansiering af terrorisme).

Hvem kan vi dele dine oplysninger med?

I visse tilfælde kan vi overføre eller dele dine personoplysninger med udvalgte tredjeparter. Vi tager alle rimelige juridiske, tekniske og organisatoriske forholdsregler for at sikre, at dine personoplysninger håndteres sikkert og med et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau, når de er overføres til eller deles med disse tredjeparter.

Selskaber, som er en del af Bosch-koncernen, og vores leverandører/samarbejdspartnere
Bosch kan overføre dine personoplysninger til andre selskaber i Bosch-koncernen og til vores leverandører/samarbejdspartnere for at opfylde vores kontraktmæssige forpligtelser over for dig samt til andre formål, som fremgår af denne privatlivspolitik.

Hvis disse tredjeparter har forpligtet sig til at behandle personoplysningerne i overensstemmelse med vores instruktioner for behandlingen af personoplysningerne, har vi indgået en databehandleraftale med disse tredjeparter, da de ikke behandler personoplysningerne til egne formål men på vegne af os. I disse tilfælde er det ikke nødvendigt at indhente dit samtykke, for at disse tredjeparter kan behandle dine personoplysninger, da behandlingen vil være underlagt specifikke instruktioner og begrænsninger i databehandleraftalen.

Hvis den til enhver tid gældende databeskyttelseslovgivning kræver, at vi indhenter dit forudgående samtykke til, at vi udleverer dine personoplysninger til disse tredjeparter, informerer vi dig selvfølgelig separat og overfører ikke dine personoplysninger uden dit samtykke.

Myndigheder
Bosch kan udlevere nødvendige informationer til myndigheder, f.eks. politiet, skattevæsnet eller andre myndigheder, hvis det er nødvendigt efter gældende lov, eller hvis du har samtykket til, at vi gør det.

Ved afhændelse
Hvis Bosch sælger eller køber virksomheder eller aktiver, kan vi udlevere dine personoplysninger til en fremtidig sælger eller køber af sådanne virksomheder eller aktiver. Bosch kan også udlevere og dele personoplysninger om Boschs kunder, hvis Bosch eller en væsentlig del af alle Boschs aktiver erhverves af en tredjepart.

Overførsel af dine personoplysninger til tredjelande uden for EU/EØS

Vi bestræber os på at behandle dine personoplysninger inden for EU/EØS. I visse situationer overfører vi dog dine personoplysninger til et land uden for EU/EØS f.eks. til et selskab i Bosch-koncernen eller af en af Boschs leverandører, der er placeret i et tredjeland. Da Bosch er fast besluttet på altid at beskytte dine personoplysninger, tager vi alle rimelige juridiske, tekniske og organisatoriske forholdsregler for at sikre, at oplysningerne bliver håndteret sikkert og med et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau, der er sammenligneligt med og på samme niveau som den beskyttelse, der tilbydes inden for EU/EØS f.eks. ved at indgå EU-Kommissionens standardkontrakter med modtageren af personoplysninger, eller ved at sikre, at oplysningerne overføres til modtagere, som er underlagt særlige certificeringsmekanismer, såsom EU-U.S. Privacy Shield, hvis overførslen sker til USA.

Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger?

Vi opbevarer kun dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at opfylde vores aftalemæssige forpligtelser over for dig og som påkrævet i henhold til de lovbestemte opbevaringsperioder.

Læs nærmere om, hvor længe vi opbevarer dine personoplysninger i ovenstående skema.

Oplysninger om mindreårige

Mindreårige må ikke fremsende personoplysninger til os uden tilladelse fra forældre eller værge, forudsat at behandlingen af personoplysningerne er nødvendig til det konkrete formål.

Dine rettigheder som registreret

Retten til indsigt
Du har ret til omkostningsfrit at bede om at få indsigt i de personoplysninger, vi behandler om dig, herunder anmode om kopi. Herudover har du ret til at modtage informationer formålet med behandlingen, kategorier af personoplysninger, kategorier af modtagere, opbevaringsperioder, dine rettigheder, enhver tilgængelig information om, hvorfra dine personoplysninger stammer fra, hvis de ikke er indsamlet hos dig, og forekomsten af eventuelle automatiske afgørelser.

Når du udøver din indsigtsret, kan vi bede dig om at fremsende yderligere oplysninger for at sikre en effektiv håndtering af din henvendelse, og at oplysningerne om dig udleveres til rette person.

Retten til at berigtige og supplere urigtige oplysninger
Du kan anmode om, at dine personoplysninger bliver berigtiget, hvis oplysningerne er ukorrekte. Under hensynstagen til formålene med behandlingen har du også ret til at få fuldstændiggjort eventuelle ufuldstændige personoplysninger. Husk, at du som medlem af MyBosch kan ændre visse oplysninger direkte, når du er logget på.

Retten til at få oplysninger slettet ("retten til at blive glemt")
Du kan anmode om sletning af personoplysninger, som vi behandler om dig, hvis:

  • Oplysningerne ikke længere er nødvendige til de formål, hvortil de blev indsamlet eller på anden vis behandlet.
  • Du trækker dit samtykke tilbage, og der er ikke et andet retsgrundlag for behandlingen.
  • Du gør indsigelse mod behandlingen, og der foreligger ikke legitime interesser til behandlingen, som går forud for indsigelsen.
  • Du gør indsigelse mod, at personoplysninger anvendes til direkte markedsføring.
  • Behandlingen af personoplysningerne er ulovlig.
  • Personoplysningerne skal slettes for at overholde en retlig forpligtelse, som vi er underlagt.
  • Personoplysningerne er indsamlet om et barn (under 13 år), som du har forældreansvaret for, og indsamlingen er sket i forbindelse med et udbud af informationssamfundstjenester (f.eks. sociale medier).

Bemærk, at vi kan have ret til af afslå din anmodning, hvis der er juridiske forpligtelser, som hindrer os i umiddelbart at slette visse personoplysninger. Disse forpligtelser er bl.a. fastlagt i bogførings- og skattelovgivningen den finansielle lovgivning, lovgivningen om hvidvaskning af penge og forbrugerlovgivningen. Det kan også forekomme, at behandlingen er nødvendig, for at et retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares ved en domstol. Hvis vi ikke kan imødekomme en anmodning om sletning, behandler vi personoplysningerne udelukkende til det formål, som hindrer den anmodede sletning.

Retten til begrænsning
Du har ret til at anmode om, at vores behandling af dine personoplysninger begrænses, og at oplysningerne i et sådant tilfælde kun skal opbevares af os i følgende situationer:

  • I den tid det tager os at kontrollere, om oplysningerne er korrekte, hvis du bestrider oplysningernes korrekthed.
  • Hvis behandlingen er ulovlig, og du modsætter dig, at oplysningerne slettes, og i stedet ønsker, at vi begrænser anvendelsen af disse.
  • Hvis du ønsker, at vi beholder oplysningerne, selvom vi ikke har brug for dem længere, fordi du skal kunne bruge dem til, for at et retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares; eller
  • du har gjort indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger, og i perioden mens vi kontrollerer, hvorvidt vores legitime interesser går forud for dine legitime interesser.

I visse tilfælde kan vi dog ikke nødvendigvis imødekomme en anmodning om begrænsning, eksempelvis hvis oplysningerne er nødvendige for, at vi skal kunne forsvare vores rettigheder eller beskytte en anden persons rettigheder. Hvis begrænsningen finder sted, meddeler vi dem, der har modtaget dine personoplysninger om begrænsningen af behandlingen, medmindre det viser sig at være umuligt eller er uforholdsmæssigt vanskeligt. På din anmodning informerer vi også dig om, hvem der er blevet informeret om begrænsningen.

Retten til at trække samtykke tilbage
Hvis behandlingen er baseret på dit samtykke, kan du til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Bemærk venligst, at dette ikke vil påvirke behandlingen af dine personoplysninger forud for dette tidspunkt.

Retten til dataportabilitet
Du har ret til at anmode om at få udleveret dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format. Retten til dataportabilitet er dog betinget af, at de personoplysninger, du har givet os, bliver behandlet på grundlag af dit samtykke, eller hvis behandlingen tager udgangspunkt i en kontrakt med os, som du er part i, samt at behandlingen foretages automatisk. En forudsætning for, at du kan få transmitteret dine personoplysninger direkte til fra os til en anden dataansvarlig er, at overførslen er teknisk mulig.

Det danske Datatilsyn har udgivet en vejledning om de registreredes rettigheder. Du kan finde vejledningen på Datatlsynets hjemmeside her.

Links til andre hjemmesider

Hjemmesiden indeholder links til andre hjemmesider. Hvis du besøger andre hjemmesider, gælder Boschs brugervilkår ikke længere. Vi anbefaler, at du læser brugervilkårene for disse hjemmesider.

ChannelSight – ”Køb på nettet”

Du kan købe mange af vores produkter direkte via links til forhandlernes netbutikker, som samarbejder med os (”Køb på nettet”). Til dette formål anvendes sporingspixels og cookies (dvs. konverteringsporing), dels når du bliver dirigeret til den respektive produktside i forhandlerens netbutik, dels hvis du køber produktet i forhandlerens netbutik eller forlader indkøbsvognen. Brugerdata, der indhentes på denne måde, bruges til at måle, hvor attraktiv funktionen ”Køb på nettet” er, samt til at beregne eventuel provision til forhandlerens netbutik (affiliate-netværk). Undertiden betaler forhandlerens netbutik en provision til os, når vi har dirigeret potentielle kunder og købere videre til dem.

Vi benytter tjensteyderen ChannelSight Ltd., Suite 3, Anglesea House, Carysfort Ave., Blackrock, Co. Dublin, Irland (www.channelsight.com) til sporingen. Informationen om din brug af funktionen ”Gå til forhandlerens hjemmeside”, bliver overført til ChannelSights servere, analyseret og returneret til os udelukkende i form af kumulative data, som viser tendenser for brugen af funktionen.

Bemærk, at den ovennævnte sporing er direkte knyttet til funktionen ”Køb på nettet”. Ved at klikke på knappen ”Køb på nettet” på vores websted giver du samtykke til sporing til det beskrevne formål, navnlig tilhørende dataindhentning fra ChannelSights og forhandlerens side samt overførsel af data fra ChannelSight og forhandleren til os. Brugerdata bliver slettet, når de ikke længere er nødvendige til provisionsberegning eller analyser.

Deaktivering: Du kan deaktivere sporingen ved at fjerne cookie-filerne, som vores websted har lagt på din harddisk (via indstillingerne i din browser) og derefter undlade brug af knappen ”Gå til forhandlerens hjemmeside” fremover. Du kan i stedet besøge forhandlerens netbutik ved at skrive dennes webadresse i browseren eller bruge en søgemaskine.

Hvordan beskyttes dine personoplysninger?

Vi har iagttaget tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine oplysninger mod tab, manipulation og uautoriseret adgang. Vi tilpasser løbende vores sikkerhedsforanstaltninger i overensstemmelse med fremskridtene og udviklingen på det teknologiske område. Al information sendes i krypteret form for f.eks. at gøre kortkøb så sikre som muligt. Det betyder, at informationen overføres via en sikker forbindelse, og at dine personoplysninger ikke kan læses af udenforstående. Kun personer, som faktisk har brug for at behandle dine personoplysninger, for at vi skal kunne opfylde vores angivne formål, har adgang til dem.

Sådan kan vi bruge din brugerprofil til markedsføring

Vi bruger forskellige markedsføringsværktøjer på vores hjemmeside, hvis du har givet samtykket til det. Du kan eksempelvis give os samtykke via vores cookie-banner. Det markedsføringsværktøj, vi benytter, gør det muligt for os at informere dig om vores produkter på vores hjemmeside og andre hjemmesider, som kan være af interesse for dig under brugen af vores hjemmeside. Til dette formål indsamler og behandler vi din brugeradfærd, når du besøger vores hjemmeside, eksempelvis de sider, du har besøgt på vores hjemmeside, navigationsmønstre, købte produkter og lignende oplysninger. Indsamlingen af dine brugeroplysninger og oprettelsen af en brugerprofil ud fra disse oplysninger bliver udført på en databesparende måde ved hjælp af et cookie-ID eller anden teknologi.

Vi bruger også markedsføringsværktøjer fra vores partnere. Vores partnere er ansvarlige for deres behandling af dine oplysninger. Nedenfor finder du information om hvilke teknologier og partnere, vi benytter, samt information om, hvordan du kan forhindre indsamling og behandling af oplysningerne, som beskrives ovenfor. Vi henviser separat til markedsføringsværktøjer, som vi er ansvarlige for.

Vi bruger markedsføringsværktøjer for at placere annoncer, som er relevante for brugere på vores egne hjemmesider og på tredjepartshjemmesider. Markedsføringsværktøjer kan desuden blive brugt til at forbedre vores rapporter med kampagneresultater og forhindre, at en bruger ser samme annoncer mere end en gang. Vi kan også registrere, om annoncerne har haft den tilsigtede virkning, eksempelvis ved at en bruger, som har set en annonce, vi har lagt ud senere, køber noget på vores hjemmeside med brug af samme browser. Når du besøger vores hjemmeside, opretter din browser automatisk en direkte forbindelse til serveren hos den respektive tjenesteudbyder. Gennem denne integration får tjenesteudbyderen information om, at du har besøgt relevante dele af vores hjemmeside, eller at der er klikket på en annonce, og sender tilsvarende evalueringer til os.

Hvis du har en tjeneste, der er registreret hos en tjenesteudbyder, kan denne tjenesteudbyder henføre besøget til din konto. Selvom du ikke er registreret hos den pågældende tjenesteudbyder, eller ikke har logget ind, bliver din IP-adresse overført til tjenesteudbyderen som en del af ovennævnte tekniske proces, hvis det er nødvendigt for leveringen af tjenesten. Eksempelvis opretter nogle tjenesteudbydere en brugerprofil, også for ikke-registrerede brugere eller brugere, der ikke er forbundet til en konto hos tjenesteudbydere på grundlag af den overførte information. Det kan du undgå, hvis du ikke åbner indholdet fra en tjenesteudbyder på vores hjemmeside, eksempelvis videoer fra tredjepart.

Vi bruger også teknologi til forbedring af kvaliteten af vores annoncer. Kvalitetsforbedringer omfatter blandt andet, at annoncer kun vises for brugere, som potentielt er interesserede i vores produkter og tjenester samt for brugere, der opfylder visse krav, såkaldte "brugerdefinerede målgrupper".

Nedenfor informerer vi dig om tjenesteudbyderne af de markedsføringsværktøjer, som anvendes af os, deres databeskyttelsesregler, og hvordan du permanent kan forhindre indsamling af brugeroplysninger hos disse tjenesteudbydere. For at forhindre, at der sættes cookies i din browser, kan du deaktivere brugen af cookies direkte i indstillingerne i din browser samt slette cookies, der allerede er sat ind. Bemærk, at denne handling ikke fjerner brugerprofiler, der allerede er oprettet af tjenesteudbyderen, men kun forhindrer den fremtidige indsamling af yderligere brugeroplysninger.

Google Ad Server

Vi bruger online-markedsføringsværktøjet Google Ad Server (tidligere DoubleClick) fra Google LLC,1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google").

Brugeroplysningerne bliver slettet 540 dage fra indsamlingstidspunktet. Du kan besøge ”DoubleClick” https://www.google.de/doubleclick, eller Googles generelle privacy policy: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy for mere information.

Vi er ansvarlige for vores brug af Googles online-markedsføringsværktøj. Vi har indgået en databehandlingsaftale med Google, hvor det fremgår, at vores kunders personoplysninger må behandles i henhold til vores instruktioner, at de ikke må videregives til tredjepart, og at de skal være tilstrækkeligt teknisk beskyttede.

Opt-out: For permanent at forhindre indsamling af brugerdata tilbyder Google en plugin til browsere: http://www.google.com/settings/ads/plugin. For at kun at deaktivere interessebaserede annoncer, kan du blokere brugen af tredjepartscookies fra domænet "www.googleadservices.com" eller deaktivere interessebaserede annoncer via dette link: https://www.google.de/settings/ads.

Facebook Pixels og tilpassede målgrupper

Vi bruger online-markedsføringsværktøjet "Facebook Pixels and Custom Audiences" fra Facebook Inc. 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, USA og, hvis du er bosat i EU, Facebook Ireland Ltd. 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Ireland ("Facebook").

Facebook er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger, som er en del af Facebooks "data usage policy". Du kan finde information om Facebook-annoncer og Facebook Pixels via følgende links https://www.facebook.com/policy og https://www.facebook.com/business/help/651294705016616.

Opt-out: Benyt dette link: [Opt-out Link] for permanent at forhindre indsamling af brugeroplysninger. Som registreret Facebook-bruger kan du også indstille hvilke annoncer, der skal vises for dig på Facebook. Følg linket: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads for at gøre det.

Google Ads & Remarketing

Vi bruger online-markedsføringsværktøjet Google Ad Server fra Google LLC,1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google"). Vi er ansvarlige for vores brug af Googles online-markedsføringsværktøj.

De cookies, der benyttes i tjenesten, mister typisk deres gyldighed efter 30 dage, og er ikke beregnet til at identificere dig personligt. Google giver os kun statistiske evalueringer. Google behandler dine personoplysninger i henhold til Googles "data usage policy". Du kan finde mere information ved at klikke på følgende link: https://www.google.com/intl/de/policies/privacy.

Opt-out: For permanent at forhindre indsamling af brugerdata tilbyder Google en plugin til browsere: http://www.google.com/settings/ads/plugin. For kun af deaktivere interessebaserede annoncer, kan du blokere brugen af tredjepartscookies eller cookies fra domænet "www.googleadservices.com", eller deaktivere interessebaserede annoncer via dette link: https://www.google.de/settings/ads. Interessebaserede annoncer kan også deaktiveres via linket: http://www.aboutads.info/choices, hvis udbyderen har tilsluttet sig den selvregulerende kampagne ”About ads”.

Sociale netværk og lignende netværk og tjenester

Indhold fra vores hjemmeside kan deles på sociale medier ved hjælp af integrerede sociale medie-knapper. Medieknapperne letter delingen af indhold og er integrerede med enkle hyperlinks i stedet for sociale plugins, udviklet af leverandører af de sociale netværk. Det sikrer, at dine oplysninger ikke overføres automatisk til sociale netværksservere, så snart du er inde på vores hjemmeside. Når du deler indhold fra vores hjemmeside, overfører vi kun information, der er nødvendigt for at dele relevant indhold (eksempelvis linket til indholdet, du vil dele) til det sociale netværk, og vi overfører ikke personoplysninger, når dette finder sted.

Husk, at du kan finde nemme links til vores hjemmeside på det sociale netværk. Hvis du følger et link fra vores hjemmeside til et socialt netværk, eller hvis du logger på et socialt netværk for at dele indhold fra vores hjemmeside, bliver dine oplysninger behandlet af udbyderen af det pågældende sociale netværk.

Hvis du er registreret og logger ind på netværk eller tjenester, der kræver registrering, når du bruger vores hjemmeside eller individuelle funktioner, som for eksempel Vimeo eller YouTube, kan det respektive netværk eller tjeneste indsamle oplysninger om din brug eller indstillinger, eksempelvis, hvilke videoer, du har afspillet og videoernes afspilningsstatus. Hvert netværk eller tjeneste har ansvaret for sin indsamling af disse oplysninger, og personoplysninger bliver behandlet under disses ansvar for personoplysninger. Hvis du ønsker information om formålet og omfanget af indsamlingen af personoplysninger, videre behandling og brug af personoplysninger fra den respektive tjeneste- eller netværksudbyder, samt dine rettigheder og alternativer til indstillinger for at beskytte dit privatliv, henviser vi til den information om beskyttelse af personoplysninger, der er tilgængelige på hjemmesiden hos den respektive tjeneste- eller netværksleverandør.

Din kontaktperson ved alle spørgsmål om personoplysninger

Vores databeskyttelsesrådgiver bistår os med at sikre, at vi overholder den til enhver tid gældende databeskyttelseslovgivning. For at anvende dine rettigheder ifølge GDPR, udfyld denne formular. Ved andre spørgsmål vedrørende datasikkerhed, kontakt os på: dataprotection-DK@bshg.com

Tilsynsmyndighed

Datatilsynet (Danmark) er den tilsynsmyndighed, som i Danmark fører tilsyn med, at offentlige myndigheder og private, der behandler personoplysninger om de registrerede, efterlever den til enhver tid gældende databeskyttelseslovgivning. Hvis du mener, at Bosch behandler dine personoplysninger i strid med databeskyttelseslovgivningen, har du ret til at indgive en klage til Datatilsynet.

Kontaktoplysninger:
Datatilsynet
Borgergade 28, 5
1300, København K
Telefonnummer: +45 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk
Hjemmeside: www.datatilsynet.dk

Ændringer af denne privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik kan ændres ved behov for eksempelvis ved eventuelle ændringer af vores tjenesteydelser, som indebærer væsentlige ændringer i behandlingen af dine personoplysninger, på grund af teknologisk udvikling, ved ændringer i Boschs organisation eller forretningsstrategi eller for at opfylde lovkrav. Af den grund opfordrer vi dig til at holde dig opdateret om eventuelle ændringer i denne privatlivspolitik ved at besøge vores Hjemmeside, hvor privatlivspolitikken er offentliggjort.

Privatlivspolitikken blev senest opdateret den [31]. maj 2018

Gyldig fra: 2018-05-25 Version: 1.0