Forårstilbud - op til 30%

Lige nu har vi 20% rabat på udvalgte støvsugere, vaskemaskiner, tørretumblere og opvaskemaskiner. Men er du eller bliver du medlem, får du 30%!

Gælder indtil 5. maj 2024.

Køb her!
FORÅRSTILBUD
Gå til indholdet
Gratis fragt på hvidevarer & husholdningsapparater.
Husholdningsapparater og hvidevarer
Logg på / Registrer

Bag med Bosch | Opskrifter på brød og kager

Serie 6 køkkenmaskine er Zeinas bedste ven i køkkenet.

”Min nye Serie 6 fra Bosch er en rigtig smart køkkenmaskine, hvor alle kan være professionel i køkkenet. De automatiske programmer og smarte sensorer gør, at du vil lykkes med bagningen hver gang. Skålen er robust og har plads til en stor portion dej, perfekt til mig, som godt kan lide at bage dobbeltportion og fylde fryseren med alt fra boller til brød.” Zeina Mourtada, madkretør og populær tv-kok i Sverige.

Til Zeinas køkkenmaskine

Den nye Serie 6 – den intelligente køkkenmaskine.

Vælg et automatisk program og få succes med bagningen, hver gang. De smarte sensorer mærker selv, når resultatet er perfekt, og stopper automatisk. Bag #LikeABosch

Serie 6 køkkenmaskine

Bagværk

Foodgeekz saftige bananbrød

Med den nye Serie 6 får du en perfekt cremet konsistens. Hvis du vælger glutenfrie havregryn, er den desuden gluten- og mælkefri. Derudover er den naturligt sødet af bananerne, havre og mandelmel og er dermed fri for hvidt sukker.

Tid: 45 min.

Ingredienser Ca. 12 stykker:

4 æg

100 g. (2 dl.) mandelmel

110 g. (2 dl.) havremel

12 g. (2 spks) kakao

5 g (1 tsk.) bagepulver

100 g. (1 dl.) havremælk

90 g. (1 dl.) kokosolie

Lidt flagesalt og kanel efter smag

Sådan gør du:

  • Sæt ovnen på 180°. Smør en brødform med kokosolie. Smelt 1 dl. kokosolie og sæt til side.
  • Bland mandel- og havremel med kanel og bagepulver i skålen. Du kan bruge den indbyggede vægt og veje hver ingrediens direkte i skålen eller ovenpå maskinen. Slå æggene ud og bland dem i dejen. Start køkkenmaskinen på lav hastighed.
  • Mos (3) bananerne og rør dem med. Tilsæt den smeltede kokosolie og kakao og en smule flagesalt.
  • Afslut med havremælk og lad maskinen køre ved middel hastighed til du får en klistret, jævn dej. Hæld den i bageformen. Flæk en banan og læg den på toppen.
  • Bages i ovnen i ca. 35 min.
  • Server og nyd!

Se Serie 6 køkkenmaskine

Saftig gulerodskage.

Tid: 60+ minutter

Opskrift 12 stykker:

3 æg
270 g (3 dl) sukker
180 g (3 dl) hvedemel
1 tsk vaniljesukker
3 tsk bagepulver
1½ tsk stødt kanel
1 tsk stødt kardemomme
½ tsk stødt ingefær
1 knivspids salt
1½ dl raps- eller solsikkeolie
4½ dl revne gulerødder

Limefrosting:

60 g smør
4 dl flormelis
1 tsk vaniljesukker
Skallen af 1 lime
100 g flødeost

Pynt: Små gulerødder og mandelflager til kanterne

Sådan gør du:

1. Sæt ovnen på 150 grader.

2. Pisk æg og flormelis til det er luftigt.

3. Bland alle de tørre ingredienser og sigt dem ned i æggeblandingen.

4. Tilsæt olien og de revne gulerødder og bland godt. Hæld dejen i en smurt og raspet kageform med aftagelig kant (24 cm i diameter).

5. Bag nu kagen midt i ovnen i 50-60 minutter. Test kagen med en strikkepind, den må ikke være klistret, når den er færdig.

6. Lad gulerodskagen køle af og tilbered i mellemtiden frostingen ved at piske alle ingredienserne, til den er cremet.

7. Fordel derefter frostingen over kagen.

8. Skal det være lidt festligt, så pynt kagen med små gulerødder af marcipan. Kanten af kagen pensles med olie eller smeltet smør og drysses med ristede mandelflager.

Den originale opskrift er fra Leila Lindholm.

Se Serie 6 køkkenmaskine

Seje chokoladebrownies

Tid: 45 minutter
Opskrift 16 stykker:

3 dl sukker
8 spsk kakao
3 dl hvedemel
2 tsk vaniljesukker
1 tsk salt
300 g smør
4 æg

Sådan gør du:

1. Sæt ovnen på 160 grader. Bland de tørre ingredienser i røreskålen ved lav effekt.

3. Smelt smørret i en kasserolle og hæld det i skålen sammen med æggene under omrøring.

4. Smør og rasp en lille form, ca. 25 x 35 cm, og hæld dejen i.

5. Bag kagen i midten af ovnen i ca. 30 minutter.

6. Lad kagen køle af og dele den derefter i 16 stykker. Server med friskpisket fløde - velbekomme!

Pizza

Zeinas gode pizza med perfekt pizzabund.

Zeina siger at hemmeligheden bag en vellykket pizza er dejen, som skal bearbejdes ordentligt. Til at hjælpe sig, har hun her brugt vores nye Serie 6 køkkenmaskine, med en masse smarte funktioner. Den har blandt andet en indbygget vægt og sensorer, som mærker når dejen er perfekt æltet, så du slipper for at holde øje og kan gøre noget andet imens.

Tid: 4+ t. (Mest hævetid)
Ingredienser 4 pizzaer

Dejen: Ca. 750 g. Tipo 00 mel eller Manitoba mel
450 g. lunkent vand
2 spsk. olivenolie (ca. 25 g.)
25 g. gær
10 g. salt

Tomatsovs:
390 g. hakkede tomater
2 tsk. tørret oregano
2 spsk. olivenolieSalt & sort peber

Fyld:
Ca. 6 dl. revet ost
2 stk. bøffelmozzarella
1 krukke frisk basilikum
Olivenolie till pensling

Sådan gør du:

1. Vej melet i en skål ovenpå køkkenmaskinen: tryk på vægten på displayet og hæld melet i skålen indtil vægten viser den rette mængde. Stil til side.

2. Nulstil vægten og vej de resterende ingredienser af, direkte i køkkenmaskinens skål. Hæld lunkent vand i, smuldr gæren i, tilsæt olivenolie og salt. Opløs gæren og vend til sidst melet i.

3. Vælg sensorprogram til hvededej, tryk ”ok” på displayet, drej til snegl- /play-symbolet, som blinker, tryk igen på ”ok” i displayet. Lad køkkenmaskinen arbejde med dejen, indtil den mærker at dejen er perfekt æltet og slukker. Nu viser displayet at du skal lade dejen hvile i skålen i ca. 15 min. til du ser et flueben på displayet. Dette er for at glutentrådene får lov til at udvikle sig ordentligt.

4. Dæk skålen til med plastikfilm og lad dejen hæve ved stuetemperatur i 1 time. Imens blander du alle ingredienserne til tomatsovsen.

5. Hæld dejen ud på et meldrysset bord og del den i 4 stykker. Form hver del til en bolle og læg dem på en plade med mel. Dæk pladen til med plastikfilm og et viskestykke. Lad dem hæve i 1 time ved stuetemperatur eller i køleskabet natten over. Du kan endda fryse dejen og lad den tø op ved stuetemperatur. Hvis dejen har været på køl, tager du den ud mindst 1 time før du begynder at forme dine pizzaer.

6. Vælg undervarme og varm ovnen op til 230°.

7. Tryk en rund pizza med høj kant ud med hænderne. Læg pizzaen på en bageplade med bagepapir. Fordel tomatsovs og revet ost på pizzaen. Bag den midt i ovnen til pizzaen får en fin farve på undersiden, løft forsigtigt med en stegespade og se om den er gennembagt på undersiden. Tilberedningstiden kan variere afhængig af din ovn, i Bosch-køkkenet var det ca. 12 min.

8. Så snart du har taget pizzaen ud, pensler du kanterne med olivenolie, lægger bøffelmozzarella på, som du river i stykker med hænderne og afslutter med basilikum.

Til Zeinas køkkenmaskine

Brød

Havrebrød i bradepande

Saftigt og luftigt brød, som bages direkte i bradepanden. Perfekt at servere til weekendens morgenbord!

Tid: 1,5 time
Opskrift 12 stykker:

1,5 dl havregryn
3 dl vand, kogende
3 dl sødmælk 3,5 %
1 pakke gær
2 tsk salt
0,5 dl lys sirup
1 stort æg
240 g rugsigtemel
400 g hvedemel

Sådan gør du:

1. Kom havregrynene i en skål og hæld det kogende vand over. Lad stå lidt og hæve.

2. Hæld den kolde mælk i og sørg for, at temperaturen på blandingen ikke er over 37 grader, inden du tilsætter gæren.

3. Rør resten af ingredienserne i og kør dejen i din køkkenmaskine i cirka 7 minutter. Dejen må ikke være hård, men lidt klistret.

4. Dæk skålen til og lad den hæve i 30 minutter.

5. Smør en almindelig pande og hæld dejen ud. Tag dejskraberen og skær firkanter i dejen. Dæk til og lad hæve i cirka 30 minutter, indtil dejen er dobbelt så tyk.

6. Forvarm ovnen til 250 grader, sænk varmen til 200 grader, når du sætter bradepanden i og bag i cirka 15 minutter.

7. Værsgo – nyd dit friskbagte brød!

Læs mere om Serie 6

Småkager

Lækre honningsnitter

En ny variant af en klassiker, som er nem og hurtig at bikse sammen, når du får gæster.

Tid: 30 minutter

Opskrift 25-30 snitter:

100 g stuetempereret smør
1 dl sukker
2 tsk honningkagekrydderi
150 g mel
1 tsk bagepulver

Sådan gør du:

1. Sæt ovnen på 175 grader.

2. Bland smør, sukker og honningkagekrydderi sammen.

3. Sigt mel og bagepulver i og lad din røremaskine ælte dette til en fin dej.

4. Del dejen og rul den ud i to længder á ca. 30 cm. Læg dem på en plade med bagepapir og glat dem ud med flad hånd.

5. Drys med perlesukker og bag dem i ovnen i ca. 12-14 minutter.

6. Lad dem hvile et minuts tid og skær så 1,5-2 cm brede snitter på skrå. Værsgo og haps – dine honningsnitter er klar!

Se alle Serie 6 røremaskiner

Lav mad og bag med Zeinas bedste opskrifter og MUM5

Lav mad og bag med Zeina.

Kokken Zeina inspirerer og hjælper mange med at lave god mad gennem sine opskrifter på TV, via sin blog Zeinas Kitchen eller sin egen YouTube-kanal mm. For at hjælpe hende i køkkenet vælger hun forskellige Bosch-produkter for at få de bedst mulige resultater.

Zeinas bedste opskrifter