En italiensk delikatesse fra Puglia.

4 portioner

400 g orecchiettepasta
200 g basilikum
2 spsk citronsaft
1 fed hvidløg
60 g pinjekerner
50 g parmesan + lidt ekstra til servering
1 dl olivenolie
1 moden avocado
Salt
Sort peber

Tilberedningstid

Forberedelse: 12 min.
Tilberedning: 10 min.

Kom pastaen i en stor gryde med kogende vand tilsat salt, og kog den al dente efter anvisningen på emballagen. Gem ca. 1 dl pastavand, når pastaen er kogt færdig.

Skyl basilikum og tør den, evt. i en salatslynge.

Rist pinjekerner på en teflonpande, til deres duft har udviklet sig.

Fyld pinjekernerne sammen med øvrige pestoingredienser i en blender, og blend det hele grundigt.

Læg den varme pasta i en forvarmet skål, og bland avocadopestoen i sammen med lidt af det varme pastavand. Server med friskkværnet sort peber og lidt revet parmesanost.

MyBosch ikon
MyBosch

Tilmeld dig omkostningsfrit og få mange fordele!

 Tekstlogo for Bosch Hvidevareservice med fede hvide bogstaver på sort baggrund.
Service

Bosch Service - et sikkert valg.

+45 44 89 80 18

Oplev Bosch ikon
Oplev Bosch

Oplev kvalitet, perfektion og pålidelighed.

Find forhandler ikon
Find forhandler

Find forhandlere af vores produkter her.