Forårstilbud - op til 30%

Lige nu har vi 20% rabat på udvalgte støvsugere, vaskemaskiner, tørretumblere og opvaskemaskiner. Men er du eller bliver du medlem, får du 30%!

Gælder indtil 5. maj 2024.

Køb her!
FORÅRSTILBUD
Gå til indholdet
Gratis fragt på hvidevarer & husholdningsapparater.
Husholdningsapparater og hvidevarer
Logg på / Registrer

Opskrift på macarons.

Opskrift på macarons.

Ingredienser – Til ca. 20 stk.
Mandelmarengs:
70 g æggehvide
80 g mandelmel (ikke fedtreduceret)
80 g flormelis
40 g sukker
Rød farve, helst som gele, pasta eller pulver, da flydende frugtfarve kan gøre dejen for tyndtflydende

Fyld:
250 g mascarpone
2 spsk. ufortyndet hindbærsaft
1 tsk. citronsaft

Du skal også bruge:
Bagepapir

Køkkenredskaber
Bageplade, håndmikser eller køkkenmaskine MUM4, køkkenvægt, røreskåle, sigte, dejskraber, sprøjtepose og tyller.

TIPS!
Klip bagepapiret til, så det passer til bagepladen. Overflødigt papir påvirker bagningen.
Mål nøjagtigt af for at få et godt resultat, ikke på slump.

Sådan gør du:
1. Del æggene dagen før, og opbevar den afvejede æggehvide i køleskabet.
2. Læg bagepapir på bagepladen, inden du skal bage.
3. Pisk æggehviden stiv og pisk derefter sukker i lidt ad gangen, til det bliver en tyk og glat marengsmasse. Tilsæt farve og bland godt igennem.
4. Bland mandelmel og flormelis, og sigt det gennem en finmasket sigte.
5. Vend forsigtigt mandelmel og flormelisblandingen i marengsmassen med en dejskraber. Dejen skal være glat og tyktflydende.
6. Fyld dejen i en sprøjtepose med glat tylle og sprøjt 40 små bunde på ca. 2 cm på bagepapiret. Bank lufthullerne ud af dejen ved at banke bagepladen ned i bordet et par gange. Lad „tørre” ved stuetemperatur i 30 minutter.
7. Forvarm ovnen til 130 grader.
8. Bag makronerne ved 130 grader (varmluft) i 15 minutter.
9. Lad dem afkøle på bagepladen.
10. Rør ingredienserne til fyldet sammen, og fyld cremen i en sprøjtepose.
11. Vend halvdelen af makronerne med bunden opad. Fordel cremen i toppe på bundene, og læg dem sammen to og to.