Forårstilbud - op til 30%

Lige nu har vi 20% rabat på udvalgte støvsugere, vaskemaskiner, tørretumblere og opvaskemaskiner. Men er du eller bliver du medlem, får du 30%!

Gælder indtil 5. maj 2024.

Køb her!
FORÅRSTILBUD
Gå til indholdet
Gratis fragt på hvidevarer & husholdningsapparater.
Husholdningsapparater og hvidevarer
Logg på / Registrer

Lav mad i dampovn, hverdag og weekend. Onsdagens opskrift er kyllingelår med ratatouille og kartoffelbåde.

Onsdag: Dampstegte kyllingelår med ratatouille og kartoffelbåde.

En enkel hverdagsret, hvor dampstegningen er med til at gøre kyllingelårene saftige og give dem en sprød overflade.

Dampstegte kyllingelår, 4 portioner

- 4 kyllingelår
- krydderier efter ønske
- 750 g kartofler
- salt, peber, olivenolie

Ratatouille
- 1 rød + 1 grøn peberfrugt
- 1 stort løg
- 1 grøn squash
- 200 g champignon
- ½ aubergine
- 1 spsk tomatpuré
- hvidløg, rosmarin og basilikum
- olivenolie, salt, peber
- 1–2 dl grøntsagsbouillon

Sky
- Skyen fra stegningen
- 3 spsk sojasauce
- 2 spsk citronsaft

Klik på pilene herunder for at gå mellem ingrediensliste og fremgangsmåde,

Dampstegte kyllingelår med ratatouille.

Kylling

Sådan gør du:

1. Sæt ovnen på 180 °C varmluftgrill, og indstil dampniveauet på medium.
2. Krydr kyllingelårene med dine favoritkrydderier. Skær kartoflerne i både og bland dem med salt, peber og lidt olivenolie.
3. Læg det hele på en bageplade med bagepapir, dryp lidt olie over kyllingelårene, og læg dem med skindsiden opad.
4. Sæt pladen ind i den forvarmede ovn. Brug niveau 2, hvis du har en ovn i fuld størrelse. Har du en kompaktovn, bruger du det nederste niveau. Steg i ovnen i 40 minutter, til kyllingen og kartoflerne har fået en flot farve.

Tilbered ratatouillen, mens kylling og kartofler er i ovnen.

Ratatouille.

Sådan gør du:

1. Skær grøntsagerne i små tern. Steg dem 5–6 minutter i olivenolie ved middelhøj varme i en rummelig gryde med en bred bund.
2. Tilsæt finthakket hvidløg og tomatpuré, og steg i endnu et par minutter.
3. Tilsæt friske krydderurter, salt og peber og spæd op med lidt bouillon.

Ratatouillen bør indeholde en del væske, men bør ikke være vandet. Kog et par minutter, så er den klar til servering.

Før serveringen blander du sky fra kyllingepladen med soja og citronsaft, og bruger denne blanding som stegesky/sauce.

Tips fra kokken
- Masser af frisk, grovhakket basilikum er perfekt til at komme i ratatouillen lige før servering.

Klik på pilene herunder for at gå mellem ingrediensliste og fremgangsmåde,

Service

Bosch Service - et sikkert valg.

+45 44 89 80 18

Oplev Bosch

Oplev kvalitet, perfektion og pålidelighed.

Find forhandler

Find forhandlere af vores produkter her.

MyBosch

Tilmeld dig omkostningsfrit og få mange fordele!