Lige nu har vi 20% rabat på udvalgte støvsugere, vaskemaskiner, tørretumblere og opvaskemaskiner. Men er du eller bliver du medlem, får du 30%!
Gælder indtil 5. maj 2024.
Køb her!Byd søndagsstegen tilbage, men i dette årti med tilberedning med damp. Ved først at dampe og derefter dampstege stegen bliver den både saftig og du får en god, sprød svær.
Hvis du har tid, kan du salte kødet et par dage i forvejen*. Gnid kødstykket godt med salt og peber. Lad det så hvile i køleskabet med sværsiden nedad. Denne metode bidrager til at sværen bliver sprød.
Har du ikke tid til at salte i forvejen, så bland salt med bagepulver eller natron, og gnid ind i køddelen. Lad stå i stuetemperatur i mindst en time inden du fortsætter tilberedningen. Salt med natron bdrager sammen til at dampen gør sværen sprød.
Karamelbudding er nem og hurtig at tilberede i dampovnen.