Forårstilbud - op til 30%

Lige nu har vi 20% rabat på udvalgte støvsugere, vaskemaskiner, tørretumblere og opvaskemaskiner. Men er du eller bliver du medlem, får du 30%!

Gælder indtil 5. maj 2024.

Køb her!
FORÅRSTILBUD
Gå til indholdet
Gratis fragt på hvidevarer & husholdningsapparater.
Husholdningsapparater og hvidevarer
Logg på / Registrer

Opskrift: Tyndbrød bagt på induktionskogeplade.

Recipe polar bread

Tyndbrød bagt på induktionskogeplade

Tyndbrød er en svensk brødtype, som passer til både søde og salte retter. Denne hjemmelavede variant indeholder mindre fedt og sukker, samt mere fuldkornsmel. Her bruger vi hele den store, rektangulære flex-kogezone på kogepladen samt den store Teppanyaki-plade (købes som tilbehør) som stegepande.

Polar bread on teppanyaki

Tyndbrød

Ingredienser, 5 store brød:
25 g smør
5 dl mælk
25 g gær
1 spsk sirup eller sukker
1/2 spsk salt
150 g fuldkornsrugmel
600 g hvedemel
1 tsk hjortetaksalt

Funktioner, som anvendes:
Flex Induction giver jævn, stabil varme over hele den store rektangulære zone, og er perfekt til den tykbundede Teppanyaki-plate.

Polar bread on teppanyaki

Tyndbrød

Sådan gør du:
1. Smelt smørret i en gryde, og hæld derefter i mælken. Varm til ca. 25 grader.
2. Hæld så smør-/mælkeblandingen i køkkenmaskinens skål sammen med de øvrige ingredienser undtagen hjortetakssalt.
3. Ælt sammen i 5 minutter på lav hastighed. Lad derefter dejen hæve til dobbelt størrelse (har du ovn med hæveprogram, kan du benytte det for hurtig og god hævning).
4. Drys hjortetakssalt over og ælt dejen i 2 min, til saltet er godt blandet ind.
5. Del nu i 5 dele, og rul hver del ud i en rektangulær form, ca. 0,5-0,75 cm tykkelse.
6. Del ark med bagepapir i 2 og læg hver udrullede dejstykker på papiret. Forvarm Teppanyaki-pladen på kogepladen, vælg effektniveau 5. Lad dejen hæve yderligere 10-15 minutter før de steges.
7. Læg forsigtigt dejen på stegepladen med dejsiden nedad og træk forsigtigt bagepapiret af. Hjortetakssaltet giver en god konsistens og luftighed, men gør også dejen mere porøs og løs i konsistensen. Steg hvert brød til de har en brun overflade, ca. 2 minutter på hver side. Lad tyndbrødene afkøle på en rist.

Service

Bosch Service - et sikkert valg.

+45 44 89 80 18

Oplev Bosch

Oplev kvalitet, perfektion og pålidelighed.

Find forhandler

Find forhandlere af vores produkter her.

MyBosch

Tilmeld dig omkostningsfrit og få mange fordele!